Acest site necesită JavaScript pentru a funcționa. Vă rugăm să activați JavaScript în browserul dvs.
Baza de date „Diacronia” (BDD) Titlu: Universul din lingură. Despre terminologia alimentară românească Autor: Petronela Savin Editura: Institutul European Locul: Iași Anul: 2012
Citări la această publicație: 9 0 Alice Iuliana Roșu Terminological interferences in food industry language CCI, 6, 80-86 2020 pdf 1 Arlette Anamaria Volcov Noms de produits laitiers SCOL, XI (1-2), 266-272 2018 pdf html 0 Andreea Rotaru Buliga Tradiţie gastronomică şi simbol culinar în literatura lui Ion Creangă AUS, 29 (2) 2017 pdf html 0 Ioan Milică Registrul culinar: variație textuală și particularități stilistice Chivu, 341-365 2017 2 Luminița Drugă Creativitate lingvistică în denumirea unor preparate culinare tradiționale de frupt/dulce sau de post adaptate la spațiul urban moldovenesc ICONN 4, 768 2017 pdf html 0 Alina Hoțu Shape, Appearance, Taste and Sensation in Gastronomic Terminology (Desserts) SCOL, VII (1-2), 179 2014 pdf html 6 Mihaela Munteanu Siserman Nume de preparate culinare autohtone în perspectiva globalizării (interpretări onomastice şi socioculturale) EITM, 5, 431-443 2013 pdf html 3 Mihaela Munteanu Siserman Nume de vinuri şi de soiuri de struguri româneşti ICONN 2, 157 2013 pdf html 1 Luminița Drugă, Nadia-Nicoleta Morărașu În căutarea gustului „pierdut”: regăsirea identităţii naţionale prin denumiri de mâncăruri, preparate şi meniuri tradiţionale CCI, 2, 141-150 2012 pdf html
Referințe în această publicație: 0 Lista citărilor/referințelor nu cuprinde decît texte prezente în baza de date, nefiind deci exhaustivă. Pentru trimiterea de texte, semnalarea oricăror greșeli, și eventualul refuz ca „Diacronia” să facă publice textele, vă rugăm să folosiți adresa de email [Please enable javascript to view.] .