Titlu: | Tradiţie gastronomică şi simbol culinar în literatura lui Ion Creangă |
Autor: | Andreea Rotaru Buliga |
Publicația: | Meridian Critic / Analele Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava. Seria Filologie. A. Lingvistică, B. Literatură, 29 (2), Secțiunea Dosar critic |
p-ISSN: | 2069-6787 |
Editura: | Editura Universităţii din Suceava |
Locul: | Suceava |
Anul: | 2017 |
Linkuri: | pdf html |
Citări la această publicație: 0
Referințe în această publicație: 1
9 | Petronela Savin | Universul din lingură Despre terminologia alimentară românească | Institutul European | 2012 |
Lista citărilor/referințelor nu cuprinde decît texte prezente în baza de date, nefiind deci exhaustivă.
Pentru trimiterea de texte, semnalarea oricăror greșeli, și eventualul refuz ca „Diacronia” să facă publice textele, vă rugăm să folosiți adresa de email [Please enable javascript to view.].