This site requires JavaScript to function propertly. Please enable JavaScript in your browser.
“Diacronia” bibliometric database (BDD) Title: Universul din lingură. Despre terminologia alimentară românească Author: Petronela Savin Publisher: Institutul European Place: Iași Year: 2012
Citations to this publication: 9 0 Alice Iuliana Roșu Terminological interferences in food industry language CCI, 6, 80-86 2020 pdf 1 Arlette Anamaria Volcov Noms de produits laitiers SCOL, XI (1-2), 266-272 2018 pdf html 0 Andreea Rotaru Buliga Tradiţie gastronomică şi simbol culinar în literatura lui Ion Creangă AUS, 29 (2) 2017 pdf html 0 Ioan Milică Registrul culinar: variație textuală și particularități stilistice Chivu, 341-365 2017 2 Luminița Drugă Creativitate lingvistică în denumirea unor preparate culinare tradiționale de frupt/dulce sau de post adaptate la spațiul urban moldovenesc ICONN 4, 768 2017 pdf html 0 Alina Hoțu Shape, Appearance, Taste and Sensation in Gastronomic Terminology (Desserts) SCOL, VII (1-2), 179 2014 pdf html 6 Mihaela Munteanu Siserman Nume de preparate culinare autohtone în perspectiva globalizării (interpretări onomastice şi socioculturale) EITM, 5, 431-443 2013 pdf html 3 Mihaela Munteanu Siserman Nume de vinuri şi de soiuri de struguri româneşti ICONN 2, 157 2013 pdf html 1 Luminița Drugă, Nadia-Nicoleta Morărașu În căutarea gustului „pierdut”: regăsirea identităţii naţionale prin denumiri de mâncăruri, preparate şi meniuri tradiţionale CCI, 2, 141-150 2012 pdf html
References in this publication: 0 The citations/references list is based on indexed publications only, and may therefore be incomplete. For any and all inquiries related to the database, please contact us at [Please enable javascript to view.] .