Title: | Creativitate lingvistică în denumirea unor preparate culinare tradiționale de frupt/dulce sau de post adaptate la spațiul urban moldovenesc |
Author: | Luminița Drugă |
Publication: | Numele și numirea. Actele Conferinței Internaționale de Onomastică. Ediția a IV-a: Sacred and profane in onomastics, Section Sacred and profane in names in public space, p. 768 |
Editors: | Oliviu Felecan |
Publisher: | Editura Mega, Editura Argonaut |
Place: | Cluj-Napoca |
Year: | 2017 |
Links: | pdf html |
Citations to this publication: 2
0 | Reka Suba | Aspects of translating terminology | GIDNI, 5, 34 | 2018 | pdf html |
0 | Reka Suba | Stylistic profiling in the translation of specialized texts | GIDNI, 5, 40 | 2018 | pdf html |
References in this publication: 5
6 | Mihaela Munteanu Siserman | Nume de preparate culinare autohtone în perspectiva globalizării (interpretări onomastice şi socioculturale) | EITM, 5, 431-443 | 2013 | pdf html |
9 | Petronela Savin | Universul din lingură Despre terminologia alimentară românească | Institutul European | 2012 | |
2 | Luminiţa Drugă, Petronela Savin | The Cocktail of “Integrated” Menus. Ethnic Identity and Alterity in the Discourse of Menus | Phil. Jass., V (2), 111-117 | 2009 | pdf html |
48 | Stelian Dumistrăcel | Limbajul publicistic românesc din perspectiva stilurilor funcționale | Institutul European | 2006 | |
180 | Ion Gheție | Baza dialectală a românei literare | Editura Academiei | 1975 |
The citations/references list is based on indexed publications only, and may therefore be incomplete.
For any and all inquiries related to the database, please contact us at [Please enable javascript to view.].