Titlu: |
|
Autori: | Ioan Milică, Sorin Guia |
Publicația: | Diacronia, 5, A71 |
e-ISSN: | 2393-1140 |
Editura: | Revista „Diacronia” |
Locul: | Iași |
Anul: | 2017 |
Rezumat: |
|
Cuvinte-cheie: |
|
Limba: | română, engleză |
DOI: | |
Linkuri: | ![]() ![]() ![]() |
Citări la această publicație: 2
0 | Petronela Savin | Corpus de discursuri culinare. Tipuri de texte. Faza II – Digitalizarea patrimoniului cultural alimentar al judeţului Bacău (PN-III P2-2.1-BG-2016-0390) | Clas. mod., 229-244 | 2018 | pdf html |
1 | Imola Katalin Nagy | A short history of gastronomic literature | JRLS, 11, 323-334 | 2017 | pdf html |
Referințe în această publicație: 8
3 | Antonia Ciolac | Din nou despre elementele lexicale franceze în cărţi de bucate româneşti (I) | LR, LXIV (3), 381-388 | 2015 | |
3 | Emanuela I. Dima | Textul gastronomic românesc între dialectal și literar. Studiu de caz: Buna menajeră de Ecaterina (colonel) Steriad | Variația, 2, 187 | 2015 | |
12 | Gheorghe Chivu | Vechi texte românești Contribuții filologice și lingvistice | Editura Academiei | 2015 | |
4 | Michael Metzeltin, Margit Thir | Antropologia textului | Editura Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” | 2014 | html |
17 | Sorin Guia | Dialectologie română Studii și corpus de texte | Vasiliana ’98 | 2014 | |
72 | Gheorghe Chivu | Limba română de la primele texte până la sfârșitul secolului al XVIII-lea | Editura Univers Enciclopedic | 2000 | |
100 | Dumitru Irimia | Introducere în stilistică | Editura Polirom | 1999 | |
7 | Mariana Neț | Cărțile de bucate românești Un studiu de mentalități | Editura Academiei | 1998 |
Lista citărilor/referințelor nu cuprinde decît texte prezente în baza de date, nefiind deci exhaustivă.
Pentru trimiterea de texte, semnalarea oricăror greșeli, și eventualul refuz ca „Diacronia” să facă publice textele, vă rugăm să folosiți adresa de email [Please enable javascript to view.].
Prima pagină:
