Titlu: | Anthroponyms in Gastronomic Terminology |
Autor: | Alina Hoțu |
Publicația: | Studii și cercetări de onomastică și lexicologie, IV (1-2), p. 298 |
p-ISSN: | 2065-7161 |
e-ISSN: | 2247-7330 |
Editura: | Editura Sitech |
Locul: | Craiova |
Anul: | 2011 |
Rezumat: |
|
Cuvinte-cheie: |
|
Limba: | engleză |
Linkuri: | pdf html |
Citări la această publicație: 4
0 | Daniela Hăisan | Approximation in Translation: Recipe (Pseudo-)Partitives in 30-Minute Meals (Romanian vs. English) | AUS, 35 (2) | 2020 | |
1 | Armina Berceanu | Names of cakes | SCOL, XI (1-2), 218-227 | 2018 | pdf html |
1 | Daniela Hăisan | Food and Cooking – Related Words in Translation. Julian Barnes’s The Pedant in the Kitchen (Pedantul în bucătărie) | AUS, 29 (2) | 2017 | pdf html |
0 | Alina-Roxana Hoțu | Colors and Gastronomy | SCOL, VI (1-2) | 2013 | pdf html |
Referințe în această publicație: 0
Lista citărilor/referințelor nu cuprinde decît texte prezente în baza de date, nefiind deci exhaustivă.
Pentru trimiterea de texte, semnalarea oricăror greșeli, și eventualul refuz ca „Diacronia” să facă publice textele, vă rugăm să folosiți adresa de email [Please enable javascript to view.].