Titlu: | Globally raw: on raw foodism and its vocabulary |
Autor: | Ioana Alexandrescu |
Publicația: | The Proceedings of the International Conference Globalization, Intercultural Dialogue and National Identity. Section: Language and Discourse, 1, p. 740-745 |
ISBN: | 978-606-93691-3-5 |
Editori: | Iulian Boldea |
Editura: | Arhipelag XXI Press |
Locul: | Tîrgu-Mureş |
Anul: | 2014 |
Rezumat: | Raw foodism is a growing trend in a society that is increasingly interested in the effects of food on the human body. This alimentary habit is also reflected by a sui generis vocabulary whose characteristics we aim to examine in our study. The corpus analyzed, in English, French, Spanish and Romanian, allows us to observe the circulation of words between these languages. |
Cuvinte-cheie: | raw food, vocabulary, neology, lexicography, morphology |
Limba: | română |
Linkuri: | ![]() ![]() |
Citări la această publicație: 0
Referințe în această publicație: 0
Lista citărilor/referințelor nu cuprinde decît texte prezente în baza de date, nefiind deci exhaustivă.
Pentru trimiterea de texte, semnalarea oricăror greșeli, și eventualul refuz ca „Diacronia” să facă publice textele, vă rugăm să folosiți adresa de email [Please enable javascript to view.].
Prima pagină:
