Titlu: | Food jokes – a form and content analysis |
Autor: | Anca Tomoioagă |
Publicația: | The Proceedings of the International Conference Literature, Discourse and Multicultural Dialogue. Section: Language and Discourse, 4, p. 175-181 |
ISBN: | 978-606-93590-3-7 |
Editori: | Iulian Boldea |
Editura: | Arhipelag XXI Press |
Locul: | Tîrgu-Mureş |
Anul: | 2016 |
Rezumat: | The present study focuses on food humour, mainly on food jokes, searching for their relevance in the context of today developing society. Therefore our paperwork focuses on the themes the food jokes are constructed on, denouncing thus their ethic purposes, beyond the aesthetic finalities jokes deal with. Even jokes about food develop a certain type of discourse and express the contemporary individual’s inner need of self-knowledge, identity, safety and authenticity. |
Cuvinte-cheie: | national identity, aesthetics, fast food, slow food, eating out/ eating in, ethics |
Limba: | engleză |
Linkuri: | ![]() ![]() |
Citări la această publicație: 0
Referințe în această publicație: 0
Lista citărilor/referințelor nu cuprinde decît texte prezente în baza de date, nefiind deci exhaustivă.
Pentru trimiterea de texte, semnalarea oricăror greșeli, și eventualul refuz ca „Diacronia” să facă publice textele, vă rugăm să folosiți adresa de email [Please enable javascript to view.].
Prima pagină:
