Baza de date „Diacronia” (BDD)
Titlu:

Termeni culinari recent intrați în limba română (aspecte etimologice)

Autor:
Publicația: Lucrările celui de-al doilea Simpozion Internațional de Lingvistică, București, 28-29 noiembrie, 2008, Secțiunea Lexicologie, p. 317
Editori:Nicolae Saramandu, Manuela Nevaci, Carmen-Ioana Radu
Editura:Editura Universității din București
Locul:București
Anul:

Citări la această publicație: 2

0Ileana DumitruThe Italian Influence in Gastronomic TerminologySCOL, IX (1-2), 2012016pdf
0Laura Elena TrăistaruGastronomic terminology in Romanian. Borrowings from ItalianSCOL, VIII (1-2), 3232015html

Referințe în această publicație: 0

Lista citărilor/referințelor nu cuprinde decît texte prezente în baza de date, nefiind deci exhaustivă.
Pentru trimiterea de texte, semnalarea oricăror greșeli, și eventualul refuz ca „Diacronia” să facă publice textele, vă rugăm să folosiți adresa de email [Please enable javascript to view.].