Title: | Vocabularul culinar în greaca veche și latină. I. Produse de patiserie |
Author: | Theodor Georgescu |
ISBN: | 978-973-737-399-1 |
Publisher: | Editura Universității din București |
Place: | București |
Year: | 2007 |
Table of contents:
Citations to this publication: 1
1 | Florin Sterian | Bibliografia românească de lingvistică (BRL, 52, 2009). Lucrări de lingvistică apărute în țara noastră în cursul anului 2009 | LR, LIX (3), 307-443 | 2010 |
References in this publication: 5
78 | Henry George Liddell, Robert Scott | A Greek-English Lexicon | Clarendon Press | 1996 | |
202 | Jean Chevalier, Alain Gheerbrant | Dicționar de simboluri Mituri, vise, obiceiuri, gesturi, forme, figuri, culori, numere. Vol. I (A–D), vol. II (E–O), vol. III (P–Z) | Artemis; Polirom | 1969, 1993-1995; 2009 | |
38 | Pierre Chantraine | Dictionnaire étymologique de la langue grecque Histoire des mots | Klincksieck | 1968; 1983 | |
100 | A. Bailly | Dictionnaire grec-français | Hachette | 1950; 1996; 2000 | |
170 | Wilhelm Meyer-Lübke | Romanisches etymologisches Wörterbuch 3. vollständig neu bearbeitete Auflage | Carl Winters Universitätsbuchhandlung | 1935 |
The citations/references list is based on indexed publications only, and may therefore be incomplete.
For any and all inquiries related to the database, please contact us at [Please enable javascript to view.].