Titlu: | Elemente recente italiene în lexicul gastronomic românesc |
Autor: | Florica Dimitrescu |
Publicația: | Limba română. Dinamica limbii, Dinamica interpretării. Actele celui de al 7-lea Colocviu al Catedrei de Limba Română (7-8 decembrie 2007), Secțiunea Lexic, semantică, terminologii, p. 601 |
Editori: | Gabriela Pană Dindelegan (coordonator), Adina Dragomirescu (secretar de redacție) |
Editura: | Editura Universității din București |
Locul: | București |
Anul: | 2008 |
Citări la această publicație: 5
0 | Alina Hoțu | Shape, Appearance, Taste and Sensation in Gastronomic Terminology (Desserts) | SCOL, VII (1-2), 179 | 2014 | pdf html |
6 | Mihaela Munteanu Siserman | Nume de preparate culinare autohtone în perspectiva globalizării (interpretări onomastice şi socioculturale) | EITM, 5, 431-443 | 2013 | pdf html |
57 | Gheorghe Chivu, Gabriela Pană Dindelegan, Adina Dragomirescu, Isabela Nedelcu, Irina Nicula Paraschiv (ed.) | Studii de istorie a limbii române Morfosintaxa limbii literare în secolele al XIX-lea și al XX-lea | Editura Academiei | 2012, 2015 | |
1 | Florin Sterian | Bibliografia românească de lingvistică (BRL, 52, 2009). Lucrări de lingvistică apărute în țara noastră în cursul anului 2009 | LR, LIX (3), 307-443 | 2010 | |
6 | Florica Dimitrescu | Din semantica elementelor lexicale gastronomice de origine italiană în româna actuală | DR, s.n., XIV (2), 107-127 | 2009 | pdf html |
Referințe în această publicație: 0
Lista citărilor/referințelor nu cuprinde decît texte prezente în baza de date, nefiind deci exhaustivă.
Pentru trimiterea de texte, semnalarea oricăror greșeli, și eventualul refuz ca „Diacronia” să facă publice textele, vă rugăm să folosiți adresa de email [Please enable javascript to view.].