Title: | Elemente recente italiene în lexicul gastronomic românesc |
Author: | Florica Dimitrescu |
Publication: | Limba română. Dinamica limbii, Dinamica interpretării. Actele celui de al 7-lea Colocviu al Catedrei de Limba Română (7-8 decembrie 2007), Section Lexic, semantică, terminologii, p. 601 |
Editors: | Gabriela Pană Dindelegan (coordonator), Adina Dragomirescu (secretar de redacție) |
Publisher: | Editura Universității din București |
Place: | București |
Year: | 2008 |
Citations to this publication: 5
0 | Alina Hoțu | Shape, Appearance, Taste and Sensation in Gastronomic Terminology (Desserts) | SCOL, VII (1-2), 179 | 2014 | pdf html |
6 | Mihaela Munteanu Siserman | Nume de preparate culinare autohtone în perspectiva globalizării (interpretări onomastice şi socioculturale) | EITM, 5, 431-443 | 2013 | pdf html |
57 | Gheorghe Chivu, Gabriela Pană Dindelegan, Adina Dragomirescu, Isabela Nedelcu, Irina Nicula Paraschiv (ed.) | Studii de istorie a limbii române Morfosintaxa limbii literare în secolele al XIX-lea și al XX-lea | Editura Academiei | 2012, 2015 | |
1 | Florin Sterian | Bibliografia românească de lingvistică (BRL, 52, 2009). Lucrări de lingvistică apărute în țara noastră în cursul anului 2009 | LR, LIX (3), 307-443 | 2010 | |
6 | Florica Dimitrescu | Din semantica elementelor lexicale gastronomice de origine italiană în româna actuală | DR, s.n., XIV (2), 107-127 | 2009 | pdf html |
References in this publication: 0
The citations/references list is based on indexed publications only, and may therefore be incomplete.
For any and all inquiries related to the database, please contact us at [Please enable javascript to view.].